Granadír

20.02.2015 10:53

Granadír alebo granadrírsky pochod

Potrebujeme :

Zemiaky v šupke (rovnako veľkých,počet závisi od Vás, koľko zemiakov máte radi)

Slaninku

Cibuľu 2-3 ks

troška masti

mletú červenú papriku 1 čajovú lyžičku

cestoviny

Postup :

Zemiaky uvaríme v šupke. Ak sú zemiaky uvarené,nakrájame slaninku na kocky a opražíme. Ošúpeme cibuľku a nakrájame ju nadobrobo a opražíme na masti. Pridáme červenú mletú papriku.(Potom ale už nepiecť aby paprika nezhorkla) Dáme variť vodu na cestoviny,keď sú cestoviny uvarené pridáme ich k cibuľke,pridáme pretlačené zemiaky a dobre premiešame a osolíme. Môžme pridať aj čierne korenie,trošku vegety. A necháme troška prehriať. Solíme až keď máme dopraženú cibuľku. A to je všetko. Už môžeme papať.

Prajem dobrú chuť !

 

 

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode